Lustrum

In 2024 bestaat Only Friends Eindhoven al weer 5 jaar. VIJF JAAR!!!! De tijd vliegt. Ooit begonnen we met 4 of 5 kinderen op zaterdag, tegenwoordig zeggen we dat het niet druk is als we met 15 kanjers de zaterdagochtend invullen.

We willen deze eerste mijlpaal natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We organiseren, samen met onze vrienden van de FC Eindhoven Foundation, in juni 2024 een grandioze middag vol spel en plezier.

Deze dag is bedoeld om kinderen met een beperking (uitdaging) uit de regio Eindhoven en hun ouders te laten zien hoe leuk het is om bij Only Friends Eindhoven te sporten, maar óók om gewoon lol te hebben, feest te vieren en een geweldige dag te hebben.

We willen het liefst vandaag al weten of het druk gaat worden. Denk je dat je zou willen komen? Maak je interesse even kenbaar via dit formulier. Het verplicht je tot niks, maar het helpt ons een beetje met het maken van de plannen.

  In Juni 2024 viert Only Friends Eindhoven haar 1e lustrum!!!!

  Het wordt een dag vol plezier, spelletjes en avonturen: het Safari Sport Spektakel belooft een ware happening te worden.

  * Springkussen? Tuurlijk!
  * Limonade? Zorgen we voor!
  * Lekker weer? Zal toch wel....?
  * Vrolijke gezichten? Gegarandeerd!

  We zien je graag ‘ergens in juni’, houd onze site in de gaten voor meer nieuws!