Word fan of sponsor en promotor

Only Friends Eindhoven wil laagdrempelig blijven, maar toch alle kinderen met een beperking de gelegenheid geven om te sporten, zichzelf te zijn, vriendschappen te sluiten. Vanzelfsprekend wordt daar een contributie voor gevraagd, maar deze contributie kan nooit de volledige exploitatie van de sportvereniging dekken. Ook Only Friends Eindhoven is dus op zoek naar giften en sponsoring, maar óók naar vrijwilligers!

Ben jij trainer in een sport? Of vind je sporten leuk, en wil je graag kinderen begeleiden tijdens hun activiteiten? Meld je aan, wij kunnen je hulp goed gebruiken!

Ben je ondernemer, en zie jij óók dat sponsoring vooral een goed en warm gevoel moet opleveren? Dan ben je bij Only Friends Eindhoven aan het juiste adres. Je sponsorbijdrage wordt volledig aangewend voor de activiteiten van de kinderen. Geen vergoedingen voor de bestuurders, geen managementkosten. 100% van je bijdrage komt ten goede aan de kinderen. Uiteraard krijg je meer: er zijn mogelijkheden om een banner op deze website te laten plaatsen, je bedrijfsnaam kan op reclame-uitingen worden geplaatst, reclame op sportkleding is uiteraard ook een optie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op, we gaan graag het gesprek aan!

Op deze website zal een lijst met namen en logo’s van ‘Special Friends’ worden opgenomen, met uiteraard een link naar de website van die Special Friends. Extra lekker voor de vindbaarheid van je website! Wist je dat Only Friends Eindhoven een aantal ambassadeurs kent? Je kan ze hier zien!