Gedragscodes

Only Friends Eindhoven wil een veilige en vertrouwde omgeving bieden aan jongeren met een beperking, maar uiteraard ook aan andere bezoekers. Bezoekers en sporters moeten zich thuis voelen, onbekommerd kunnen spelen en sporten en zich op hun gemak voelen.

Om dit te waarborgen volgen wij gedragsregels voor zowel de bestuursleden, de trainers, coaches en andere vrijwilligers, maar ook voor de sporters. Nog los van de ‘normale’ gedragsregels die in het maatschappelijk verkeer gelden (en die wij dus ook met zijn allen volgen!), vind je hier onder de gedragsregels zoals die binnen Only Friends Eindhoven van kracht zijn.

Gedragscode voor bestuurders.

Gedragscode voor trainers, coaches en begeleiders

Mocht je tegen een situatie aanlopen waarin je je niet veilig voelt, of waarin dingen gebeuren die je niet prettig vindt, MELD DIT DAN. Blijf niet rondlopen met vervelende gevoelens of idee├źn, maar praat er over. Misschien is er sprake van een misverstand, maar misschien zegt je gevoel wel gewoon het juiste, en gaat er ergens iets niet goed. Alleen wanneer er over situaties gesproken wordt, kunnen oplossingen gevonden worden.

Vertrouwenspersonen moeten uiteraard onafhankelijk zijn. Daarom verwijzen wij iedereen die graag iets wil melden dan ook graag door naar Centrum Veilige Sport. Je kan deze bereiken via deze link:


https://centrumveiligesport.nl/doelgroepen/vertrouwenscontactpersonen