Ambassadeurs

Only Friends Eindhoven heeft enkele ambassadeurs die het goede initiatief van onze sportvereniging van harte ondersteunen. Onze ambassadeurs zetten zich belangeloos in voor Only Friends Eindhoven en zorgen voor extra naamsbekendheid voor onze mooie sportclub.

Katja Snoeijs is spits van de vrouwen van Everton FC én international!.

Katja meldde zich spontaan bij Only Friends Eindhoven, en gaf aan graag ambassadrice te willen zijn. Gevraagd naar haar motivatie zei Katja:

“Voetbal is voor mij het leukste wat er is. Ik heb ambities en als speelster van Everton FC krijg ik de kansen om die ambities waar te maken. Maar ik besef heel goed, dat het heel bijzonder is dat ik elke dag kan en mag voetballen. Ik realiseer mij ook dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ik geloof onwijs in de rol die sport vervult in de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Wij hebben in Nederland het geluk dat we een goed ontwikkeld sportland zijn met veel verenigingen en een goede infrastructuur. Het mooie aan Only Friends Eindhoven vind ik, dat zij jongeren bereiken die om verschillende redenen niet optimaal kunnen sporten bij sportverenigingen. Only Friends Eindhoven kijkt naar het individu en iedereen heeft er de kans en mogelijkheid om met plezier te sporten, op zijn of haar eigen manier en niveau. Ik vind het belangrijk dat iedereen in Nederland met plezier kan sporten en daar wil ik me graag voor inzetten. Ik wil mijn steentje bijdragen door actief uit te dragen dat ik geloof in Only Friends en betrokkenheid te tonen. Ik ben inzetbaar voor evenementen, maar ook om de media te woord te staan of online zichtbaarheid en PR te genereren. ”