Tino Martin zingt voor Only Friends!

Het is ‘Corona-crisis’, niemand kan er om heen, hoe graag we ook zouden willen. We sporten niet in clubverband, en ook onze geweldige leden moeten zich thuis zien te vermaken. Wat is dit saai!!!

Niemand minder dan Tino Martin, bekend Nederlands zanger, heeft besloten een lied te zingen speciaal voor Only Friends! Wát een prachtig gebaar, helemaal geregeld door de DJ’s Bert & Barry, vrienden van Only Friends. En wat nóg mooier is: er is een videoclip gemaakt waarin heel erg veel Only Friends kanjers uit héél Nederland schitteren! Bekijk de video hier onder, en probeer je bekenden te spotten! Zie je Mosu, Myrthe, Tobias of Samuel? Zie je andere helden van Only Friends?

Door dit soort initiatieven wordt het thuisblijven tóch iets prettiger. Iedereen die meegewerkt (en gezwaaid!) heeft: hartstikke bedankt..!!!