Onze sporten

Alle kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn van harte welkom om bij Only Friends Eindhoven te komen sporten. Iedereen die denkt bij de doelgroep te horen, kan lid worden. Sportclub Only Friends Eindhoven biedt een gevarieerd aanbod van verschillende sporten. Hierbij denken we altijd vanuit de behoeften en belevingswereld van deze groep sporters.

#JeBentGoedZoalsJeBent

Only Friends Eindhoven begint op kleinere schaal. Behoor je tot de doelgroep, en wil je graag sporten maar staat jouw favoriete sport nog niet op onze activiteitenlijst? Stuur een berichtje, en we gaan kijken of we ook iets voor jou kunnen betekenen! De bedoeling is uiteraard dat we zo veel mogelijk kinderen en jongeren uit Eindhoven en omgeving kunnen laten sporten, bewegen en vriendschappen kunnen laten sluiten!!

We bieden op dit moment geen specifieke sporten aan: onze kinderen sporten als groep met een gevarieerd aanbod van sport en spel. Soms handbal, hockey en wandklemmen, dan weer voetbal, atletiek en/of boksen. Soms apenkooien, maar ook basketbal of korfbal.

Terug van weggeweest: GOALBALL

Een bal- en teamsport zonder te kijken. Goalball is een sport die wordt gespeeld met gebruik van andere zintuigen. Horen, voelen en natuurlijk communiceren is belangrijk. Het is een sport die wereldwijd wordt gespeeld, en op de paralympische agenda staat. En binnenkort ook in Eindhoven beoefend kan worden. Eigenlijk is goalball de enige teamsport voor visueel beperkten waarin je echt vrijheid hebt.
Goalball is een geweldige sport voor iedereen met of zonder visuele beperking. Jong of oud: iedereen kan hier plezier in beleven.

Kom kennismaken!!!!

Only Friends Eindhoven organiseert met ondersteuning van Gemeente Eindhoven en Uniek Sporten open trainingen om kennis te maken met Goalball in de sporthal van de internationale school Eindhoven. Iedereen is welkom, de vereniging is specifiek gericht op bewoners van Eindhoven en van de randgemeenten zoals Veldhoven, Eersel, Son, Best, Helmond en de A2-gemeenten.

OPEN TRAINING 
Doelgroep: Iedereen van 7 tot 99 jaar met of zonder visuele beperking.
Datum: Zaterdagen 24 februari, 2 maart, 16 maart en 23 maart.
Tijd: 12.00 – 14.00, inloop vanaf 11:30.
Locatie: Internationale School Eindhoven, Oirschotsedijk 14B, 5651 GC Eindhoven, kleedkamers aanwezig.
Kleding: sportkleding, en zaalschoenen (indoor).
Deelname is gratis.