Lidmaatschap

De basis contributie bij sportclub Only Friends Eindhoven bedraagt € 120,= per jaar voor deelname aan twee verschillende sporten. Wil je meer sporten doen? Dat kan! Per sport betaal je dan maar € 20,= per jaar extra.

Je hebt een gratis proefperiode, waarin je kennis kunt maken met de sportclub en verschillende sporten kunt uitproberen. Lees meer…

Wordt het lastig om de contributie en de kleding te betalen? Zoek dan contact met het Jeugdsportfonds. Zij bieden vaak uitkomst!

Wil je lid worden, of wil je eens kijken of meedoen met één of meer sporten? Vul dan hier het formulier digitaal in óf download het inschrijfformulier en de toelichting. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! De voor- en achternamen van de sporter en die van de ouder(s) of verzorger(s) hebben we echt nodig. Dit geldt ook voor het telefoonnummer en een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken. Het is prettig als je ook alle andere informatie wilt invullen, maar dit is niet verplicht.

Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt een wettelijke zorgplicht voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van gasten. Wij gebruiken de gegevens voor:

  • opname in het beveiligde registratiesysteem
  • communicatie met jou als lid
  • het aanbieden van informatie over Only Friends Eindhoven

Persoonlijke gegevens verstrekken wij zonder je toestemming niet aan derden. Wij zorgen dat papieren informatie van of over je, achter slot en grendel wordt opgeborgen, het digitale registratiesysteem is eveneens privacyproof. Voor vrijwilligers en trainers van Only Friends Eindhoven geldt een geheimhoudingsplicht.