KICK-OFF op 23 november 2019!

Op zaterdag 23 november 2019 is het zo ver! WE GAAN SPORTEN….!!!!

Het complex waar Only Friends Eindhoven jullie graag ontvangt

Zaterdag 23 november 2019 is de Kick-Off van Only Friends Eindhoven. Vanaf 10 uur ben je van harte welkom aan de Oirschotsedijk 14b in Eindhoven. LET OP: je komt via die Achtseweg-Zuid bij het parkeerterrein van de International School Eindhoven, NIET via de Oirschotsedijk! Gebruik aan de Achtseweg Zuid NIET de doodlopende weg vanaf de rotonde: die poort is gesloten op zaterdag. Volg de bordjes ter plaatse voor de juiste inrit.

Op een sport- en speldag (van 10:00 uur tot ongeveer 14:00 uur) ben je meer dan welkom om kennis te komen maken met Only Friends Eindhoven, het team, de locatie en de mogelijkheden om te sporten en spelen wanneer je lid wordt.

We zullen gaan voetballen, wandklimmen, dansen, goalballen, volleyballen en meer. Er zal muziek zijn, en natuurlijk een springkussen…
Kom je ook? Toegang is natuurlijk gratis! Neem vrienden en vriendinnen mee, want iedereen is welkom (Let op: Only Friends Eindhoven richt zich uiteindelijk op kinderen en jongeren met een beperking, maar op deze kick-off laten we natuurlijk niemand buiten de poort staan…)

We hopen snel nog een leuke verrassing bekend te kunnen maken. Ben je nieuwsgierig? Houd dan deze pagina in de gaten.

Oh ja: aanmelden is niet echt héél erg nodig, maar we vinden het wel fijn om te weten of we op je komst mogen rekenen. Dus: vul even op ons aanmeldformulier in met hoeveel mensen je komt, alsjeblieft!

TOT DE 23e!!!!