Stichting Only Friends Eindhoven is opgericht!

Ten kantore van Mr. Mevr. Heidi Renders werd op woensdag 22 mei 2019 Stichting Only Friends Eindhoven officieel opgericht. Drie bestuursleden ondertekende de Akte van oprichting, waarna Notaris Renders de verdere afwikkeling bij de Kamer van Koophandel verzorgde.Only Friends Eindhoven is Mr. Renders zeer dankbaar voor de medewerking, vakkundigheid en flexibiliteit, maar zeker ook voor het genereuze gebaar dat ze maakte door een meer dan schappelijke korting te geven op haar honorarium.

Komende week wordt de eerste ‘officiĆ«le’ bestuursvergadering belegd, waarin enkele belangrijke beslissingen kunnen en zullen worden genomen, zoals een huurovereenkomst met een werkelijk prachtige sportlocatie in Eindhoven. Vol goede moed en enthousiasme op naar de toekomst!