Informatieavond op 24 september

Met gepaste trots en lichte spanning kunnen en mogen wij onze informatieavond aankondigen!

Op dinsdag 24 september aanstaande verwelkomen wij belangstellenden in Eetcafé De Verlenging, ingang 3 in het PSV-stadion in Eindhoven.
Op deze informatieavond zullen wij onze mooie plannen en de achtergronden daarvan toelichten. We willen Eindhoven en omgeving uiteraard graag laten kennismaken met datgene wat Only Friends Eindhoven, net als alle andere Only Friends initiatieven, wil uitdragen: Je bent goed zoals je bent. Sporten moet bereikbaar zijn voor iedereen, óók voor jongeren met een beperking.

Op deze informatieavond zal Dennis Gebbink, oprichter van Only Friends en grote inspirator van onze plannen in Eindhoven, vertellen hoe zijn droom ontstaan is. Hij zal iets vertellen over de ‘reis’ die hij maakte, de groei van Only Friends en zijn droom en toekomstbeeld. Daarnaast vertellen we onder andere over de locatie waar we zullen gaan sporten, hoe wij de toekomst zien en hopen we groot nieuws bekend te kunnen maken!

Tal van gasten hebben zich al aangemeld, waaronder Katja Snoeijs, speelster in PSV-1 Damesvoetbal, Rick Romijn, sidekick bij Veronica Inside op de radio, maar ook ondernemers uit de regio.
Iedereen is welkom, uiteraard. Of je nou benieuwd bent naar de mogelijkheden je als vrijwilliger in te zetten, graag wil weten welke sporten er aangeboden zullen worden en hoe je lid kan worden, maar zeker ook wanneer je wil weten op welke manier je je financiële steentje kan bijdragen.

Dennis Gebbink, Oprichter van Only Friends

Aanvang van de informatieavond is om 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom, en kan je alvast een kop koffie drinken. We verwachten rond 21:00 uur af te kunnen sluiten met een drankje. Aanmelden kan heel eenvoudig door even een e-mail te sturen naar info@onlyfriendseindhoven.nl.