Mooie reacties na informatieavond

Op 24 september 2019 verzorgde Only Friends Eindhoven een informatieavond in Eetcafé De Verlenging in het prachtige Philips Stadion in Eindhoven. De aanwezigen hoorden het inspirerende verhaal van Dennis Gebbink ademloos aan, waarna wij de aanwezige belangstellenden nader informeerden over onze plannen en dromen.

Dennis Gebbink, oprichter van Only Friends, aan het woord. Niet iedere bezoeker hield het droog…

We hebben ondernemers en andere belangstellenden kunnen informeren over het ontstaan van Only Friends Eindhoven, maar ook over de stappen die we inmiddels gezet hebben. Zo is bekend gemaakt dat jongeren met een beperking uit de regio Eindhoven binnenkort kunnen en zullen gaan sporten binnen de poorten van de International School Eindhoven, waar Only Friends Eindhoven gebruik mag (en zal) gaan maken van een prachtig voetbalveld, atletiekbaan, sportzalen en een danszaaltje.

Het complex aan de Oirtschotsedijk in Eindhoven

Tijdens de informatieavond werd kort stilgestaan bij het feit dat Tobias van Stokrom het eerste lid van Only Friends Eindhoven is. Al ruim voordat we ook maar een locatie gevonden hadden werd Tobias door zijn ouders al aangemeld. Prachtig detail: Tobias is ‘aangestoken’ doordat zijn vriend Jasper al bij Only Friends Amsterdam sport!

Op deze zelfde avond ontvingen we al prachtige toezeggingen: vrijwilligers dienden zich aan, sponsors hebben zich gemeld en door verschillende bezoekers werd hulp aangeboden bij het verspreiden van ons verhaal op diverse manieren, maar ook bij het zoeken naar sponsors en donateurs. Hartverwarmend!

Mocht je, om welke reden dan ook, deze inspirerende informatieavond gemist hebben en alsnog informatie willen, laat dat gerust weten, we brengen je graag op de hoogte!