Giano laat Donyell Malen zijn skills zien

Niemand minder dan PSV-spits Donyell Malen bracht een bezoek aan de training van het PSV-Amputatievoetbalteam. In dit team, dat speelt onder de enthousiaste begeleiding van de mensen van de PSV Foundation, heeft ook de 10-jarige Giano een rol.

Giano is geboren met een hersenbeschadiging, en in 2019 moest tot overmaat van ramp ook een deel van zijn linkerbeen geamputeerd worden. Giano is echter een bikkel, en hij weigert zich neer te leggen bij de stelling dat hij niet meer zou kunnen voetballen. Sterker nog: Giano wil gewoon, net als zijn leeftijdsgenoten, net zo goed worden als een profvoetballer!

Donyell Malen nam een kijkje op de training en Giano toonde zijn skills aan Donyell, die vervolgens behoorlijk onder de indruk was.

Giano schittert in prachtig promotiefilmpje

Wat een prachtig filmpje, waarin #Giano schittert. Donyell Malen, spits van #PSV, bracht een bezoek aan de training van het amputatievoetbal-team van PSV (PSV Foundation Academy). Giano wil, net als zo'n beetje ieder jochie, net zo goed worden als een profvoetballer. Het is fantastisch om te zien hoe Giano geniet van het sporten, maar zeker ook van het feit dat hij wordt gewaardeerd om wie hij is. Giano is een prachtig voorbeeld van het motto van #OnlyFriends: #JebentGoedZoalsJeBent. Maureen en Michael mogen trots zijn op hun kanjer.Dank, @VriendenLoterij, voor het maken en verspreiden van dit prachtige filmpje.

Geplaatst door Only Friends Eindhoven op Dinsdag 5 november 2019