Kick-off op 23 november 2019

Eindelijk was het zo ver: op 23 november 2019 ging Only Friends Eindhoven van start. Na een promotiecampagne waarbij 4.000 flyers werden uitgedeeld op onderwijsinstellingen in de regio Eindhoven en waarbij posters werden opgehangen op strategische plaatsen in en rondom Eindhoven onthulden niemand minder dan Katja Snoeijs (speelster PSV Vrouwen) en Phoxy, de welbekende en geliefde PSV mascotte, een schild met het logo van onze mooie club.

Na de onthulling van het schild werd door twee enthousiaste meiden een gezamenlijke warming up verzorgd. Onder meer op de klanken van de Snollebollekes werd er van links naar rechts gesprongen, waarna alle aanwezigen konden kiezen uit verschillende sporten. Er werd zitvolleybal gespeeld, uiteraard was het voetbalveld beschikbaar en in de sporthal konden kinderen boksen, wandklimmen en meedoen met goalball, een sport voor mensen met een visuele beperking.

De dag leverde mooie reacties op. Ouders spraken hun tevredenheid uit omdat er nu eindelijk een plek is waar hun kinderen met een beperking terecht kunnen zonder dat zij zich (gevoelsmatig) moeten meten met valide kinderen. het plezier dat van de gezichten van de deelnemende kinderen af straalde was onbetaalbaar, en de mooiste waardering die we konden krijgen.

Kijk hier onder naar een impressie van onze kick-off, samengesteld door de mensen van Studio040. Mocht je na het zien van deze videobeelden nieuwsgierig zijn geworden, neem dan contact met ons op!